Incidenten

Tiende editie Dickens Day in Beerta is dit jaar op 15 december

Beerta – De verhalen van Charles Dickens spreken iedereen tot de verbeelding. De magische sfeer, de karakteristieke personages en de warme gevoelens die bij zijn verhalen horen, nemen ieder jaar bezit van het centrum van het Oldambtster dorp Beerta. Zondag 15 december is het voor de tiende keer Dickens Day. Een evenement om niet te missen!

- advertentie - 

Ieder jaar in december verandert het centrum van Beerta voor één dag in de magische wereld van Charles Dickens. Het dorp staat, alweer voor de tiende keer, volledig in het teken van Dickens Day!

Figuren uit het kerstverhaal ‘A Christmas Carol’ komen tot leven in de straten, zoals notarisklerken, zwervers, wasvrouwen, schoorsteenvegers, de kiepkerel, dames van stand, straatschoffies en natuurlijk de geesten en de chagrijnige Scrooge!

Bezoek de knusse kerstmarkt, geniet van live muziek, bezichtig oude ambachten, maak het straattheater mee en beleef de magie van de 19e eeuw tijdens dit gezellige en sfeervolle evenement op zondag 15 december van 11.00 – 17.00 uur in Beerta. Entree gratis. Waan je in de tijd van toen!

 

 

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!