Op stap

Uitgestelde Movie Night drive-in bioscoop nu op zaterdag 16 november

- advertentie -

Winschoten – Lekker naar de film met gratis popcorn, M&M’s en drinken vanuit je eigen auto genieten van een animatiefilm voor het hele gezin of horrorfilm voor volwassenen op een tientallen vierkante meters groot beeldscherm. Fantastische beeldkwaliteit en geluid via de FM-frequentie op je autoradio en lekker griezelen met acteurs van toneelvereniging Vita Nova. Dit zijn de ingrediënten van de spannende Movie Night in de eenmalige drive-in bioscoop op zaterdag 16 november in Winschoten. De opbrengst gaat naar een goed doel.

- advertentie -

De drive-in bioscoop Winschoten stond in eerste instantie op het programma voor het Halloweenweekend, eind oktober. Vanwege slechte weersomstandigheden is de filmavond verplaatst naar 16 november.
In de de eenmalige drive-in bioscoop in Winschoten zijn twee films te zien: een vroege animatiefilm voor het hele gezin en een late voorstelling met een ijzingwekkende horrorfilm. De vroege voorstelling is de familiefilm Corgi. Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en het lievelingetje van de Koningin. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt, begint een avontuur. Deze voorstelling begint om 18.30 uur.

Na deze film voor het hele gezin begint om 21.00 uur de angstaanjagende horrorfilm Us. Een moeder en vader vertrekken met hun kinderen naar een strandhuis om lekker te kunnen ontspannen met vrienden. Wanneer de avond valt, krijgen ze bezoek van onuitgenodigde gasten. De rust die heerste, verandert al snel in spanning en chaos.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button