Kort nieuwsSport

Trim- en master zwemmers (20+) zoeken trainer

- advertentie -

Winschoten – Ben je of weet je iemand die het leuk vindt om gemotiveerde zwemmers zwemtraining te geven en/of een leuk zwemuurtje te verzorgen, schroom dan niet om te reageren.

- advertentie -

Er gaat een trainer stoppen en dus is er ruimte voor een andere trainer. Er wordt training gegeven in zwembad De Watertoren te Winschoten.

Je krijgt te maken met zwemmers die louter recreatief zwemmen tot zwemmers die regelmatig master wedstrijden zwemmen. De oudste zwemmers zijn 65+, de jongste is net 20+. De zwemmers zijn altijd gemotiveerd én in voor een stukje gezelligheid.

De trainingstijden staan vast: maandag en woensdag van 19.15 – 20.00 uur, vrijdag van 20.00 – 21.00 uur en op zondagochtend van 8.30 – 9.15. Het gaat vooral om de avonden maar de dag(-en) kan (kunnen) in overleg afgesproken worden.

Meer weten? Stuur een berichtje naar secretarish2oldambt@gmail.com  of kijk op de Facebook-pagina en/of de website voor verdere contactgegevens. Vanzelfsprekend ben je meer dan welkom om eens te komen kijken of met ons mee te zwemmen.

En wil je geen trainer zijn maar gewoon lid worden: de eerste drie keer kun je gratis mee zwemmen om te kijken of het wat voor je is!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button