Op stap

De geest van de Ennemaborg

- advertentie -

Midwolda – Het Groninger Landschap organiseert op zaterdag 23 november een wandelverhaal over de “Geest” op Landgoed Ennemaborg. Tijdens deze wandeling wordt het verhaal van de vroege en latere bewoners van de Ennemaborg verteld in theatrale vorm.

- advertentie -

In het Koetshuis wordt het verhaal kort ingeleid waarna de deelnemers worden meegenomen door een stokoude Koetshuisbewoner voor een wandeling op het landgoed. Sterke zenuwen zijn niet nodig…of toch wel? Tijdens de wandeling, rond deze tijd is het vaak mistig, moeten we elkaar niet uit het oog verliezen…

De wandeling begint om 17.00 en duurt tot 19.00 uur. Locatie: Koetshuis Ennemaborg, Hoofdweg 96, 9681 AJ  Midwolda. Aanmelden kan via de website. Deelname is gratis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button