Weerbericht

Vierders van Sint-Maarten hebben geluk met het weer in Groningen

- advertentie -
Groningen – Tijdens de eerste uren van de avond trekken de felle buien verder landinwaarts. In de westelijke helft van het land is het oppassen voor iedereen die buiten is vanwege Sint-Maarten. Vanwege de wind zal een paraplu weinig helpen tegen de regen. In de westelijke kustgebieden waait het krachtig tot hard (6-7 Bft.) en is kans op zware windstoten. Tijdens buien is kans op een klap onweer en zelfs hagel is niet uitgesloten.
Vierders van Sint-Maarten in Groningen, Drenthe en bijvoorbeeld ook Limburg hebben minder pech. Het kan wel regenen, maar van intense buien zoals in het westen is daar, voor 20:00 uur, waarschijnlijk nog geen sprake.
Een warme jas is in het hele land overigens nodig. De temperatuur ligt vanavond op 6-7 graden, maar door de wind is het voor het gevoel slechts een graad of 2.

- advertentie -
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button