Algemeen

Mantelzorgdag Verpleegcentrum “De Tjamme” te Beerta

- advertentie -

Beerta – Zondagmiddag 10 november werd in het verpleegcentrum “De Tjamme”aandacht besteed aan de dag van de mantelzorg.

- advertentie -

De eerste contactpersonen van alle bewoners waren uitgenodigd voor een feestelijke middag, die muzikaal werd ingevuld door Niek van Acquoy op zijn keyboard. Directeur Harm Koens vertelde in zijn openingsverhaal over zijn eigen familie-ervaring met mantelzorg en mantelzorg binnen de Tjamme.

De groep van 18 personen werd deze middag in het zonnetje gezet voor hun inzet voor hun vader en/of moeder of kennis. De afdeling activiteitenbegeleiding had voor deze middag een gedeelte van hun aanbod aan activiteiten uitgestald in de recreatiezaal. Zo konden de mantelzorgers even gebruik maken van o.a. de routefiets of een spelletje spelen op de belevenistafel of de braintrainerplus.

Tussen de bedrijven door maakte de huisfotograaf Trijntje Timmer foto’s van de aanwezigen als herinnering aan deze middag. Na afloop kregen alle mantelzorgers een rode roos aangeboden voor hun aanwezigheid en als blijk van waardering.

De reacties van de aanwezigen waren dan ook zeer positief over het verloop van deze middag.

Foto’s: Trijntje Timmer/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button