Cultuur

Johnny de Mol komt naar Cultuurhuis De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Een van de meest sympathieke tv-persoonlijkheden van ons land komt volgend seizoen naar De Klinker: ‘onze’ Johnny de Mol. Zijn warme persoonlijkheid en passie om altijd zichzelf te kunnen zijn, vormen zijn kracht. Door zijn interesse in de medemens maakt hij ontroerende, humoristische en vooral authentieke tv-programma’s. Nu staat hij in het theater met een one-man show. De voorstelling ‘Hier is de Mol!’ is op vrijdag 19 februari 2021 te zien in De Klinker en kaarten zijn vanaf vandaag te koop.

- advertentie -

In zijn show ‘Hier is de Mol!’ geeft Johnny een kijkje in zijn leven: van een goed uitgaansleven tot zijn vaderschap en zijn aanstaand huwelijk. Van rock-‘n-roll tot zijn visie op het beter maken van de wereld. Oprechte verhalen en hilarische anekdotes worden afgewisseld met ontroerende muziek. Johnny zingt samen met zijn band zelfgeschreven nummers en bekende covers.

Een avond met Johnny de Mol: alles met een lach en een traan en uiteraard altijd met een dikke vette knipoog. Wilt u deze voorstelling niet missen? Kaarten zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa of via www.indeklinker.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button