Cultuur

Lancering nieuwe website Cultuurhuis De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Na maandenlang zwoegen is het zover: Cultuurhuis De Klinker heeft een nieuwe website. Was de oude wat aan de donkere kant, de nieuwe oogt fris en overzichtelijk. De opzet van de website is gelijk gebleven, maar wel is de nieuwe website gebruiksvriendelijker, sneller en duidelijker. De nieuwe website wordt donderdag 28 november om 10.00 uur gelanceerd.  

- advertentie -

‘Mensen belden vaak om te vragen of ik wilde helpen met hun bestelling op de website. Het proces van kaarten bestellen was erg onduidelijk en ook het aanmaken van een account werd als niet prettig ervaren’, aldus Renate de Ruiter, coördinator bespreekbureau. De nieuwe website bevat veel beeldmateriaal en is responsive, dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan het scherm waarmee de bezoeker de website bekijkt. Naast dat de website een stuk overzichtelijker is en het bestelproces vereenvoudigd, is ook het aanmaken van een account niet meer verplicht. Nieuwsgierig naar de nieuwe website? Neem een kijkje op www.indeklinker.nl. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button