Algemeen

Open dag vernieuwde bibliotheek op 3 december

- advertentie -

Winschoten – Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe inrichting van Bibliotheek Winschoten. Op dinsdag 3 december openen de deuren van de nieuwe bibliotheek op de 1e verdieping in Cultuurhuis de Klinker.

- advertentie -
Open dag op 3 december

Op Facebook deelde Bibliotheek Winschoten veelvuldig foto’s en filmpjes over de ontwikkelingen van de herinrichting. Nieuwsgierig geworden? De bibliotheek nodigt met trots alle inwoners van Winschoten uit om 3 december de nieuwe inrichting zelf te komen bekijken en ervaren.

Een volledig nieuwe bibliotheek

De bibliotheek is 4 jaar geleden geopend in Cultuurhuis de Klinker. Sinds die tijd is er veel veranderd voor de bibliotheek. De traditionele taken van een uitleenbibliotheek verschuiven steeds meer naar een maatschappelijk educatieve bibliotheek. Het wordt een eigentijdse bibliotheek waar leren, ontmoeten én ontdekken voor jong en oud centraal staan. “Het succesvolle Taalhuis krijgt meer ruimte en afgeschermde oefenruimtes en er komen betere faciliteiten voor digitale cursussen zoals Klik&Tik en Digisterker,” aldus Alian Spelde, regiomanager Biblionet Groningen. Daarnaast zal Bibliotheek Winschoten voortaan ook op de maandagmiddag geopend zijn van 13.00 -18.00 uur

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button