Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Boete voor werkgever van omgekomen bouwvakker uit Winschoten

- advertentie -
Groningen – Toen bouwvakkers een loodzware betonnen wand probeerden te stellen, zat de 21-jarige Haiko Steenhuis uit Winschoten, daarachter te werken. De wand viel om en de leerling-timmerman was op slag dood. Dat had Van Wijnen moeten voorkomen, oordeelt de rechtbank van Zwolle.

- advertentie -

Van Wijnen moet een boete van 40.000 euro betalen voor het ongeval in 2017 waarbij de 21-jarige leerlingtimmerman Haiko Steenhuis onder een betonnen wand terechtkwam en overleed. Dat heeft de rechtbank van Zwolle donderdagmiddag besloten.

Lees het hele stuk bij Cobouw.nl 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button