Incidenten

Pizzabezorger raakt gewond bij ongeval Oldambtplein Winschoten

Winschoten – Een pizzabezorger is zaterdagavond gewond geraakt op het Oldambtplein bij een aanrijding met een auto. De automobilist verliet een rotonde en zag de fietsende bezorger waarschijnlijk over het hoofd. De auto schampte de bezorger waarbij het slachtoffer ten val kwam.

- advertentie - 

Politie en ambulance kwamen ter plaatse. De bezorger is gecontroleerd en voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.Het is niet de eerste keer dat er een ongeval gebeurt is op deze rotonde. De rotonde staat bekend als een van de gevaarlijkste rotondes in Nederland.

De politie heeft het ongeval op papier gezet. De automobilist kon zijn weg vervolgen.

 

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!