Incidenten

Overval op de Budget Food; politie zoekt naar overvaller

- advertentie -

Winschoten – Rond 14.30 uur heeft er een overval plaats gevonden op de Budget Food aan de Vissersdijk in Winschoten. De politie is haastig op zoek naar een man die er mogelijk bij betrokken is.

- advertentie -

Signalement
De man die de politie zoekt heeft een getinte huidskleur, draagt een donkere broek met een zwarte korte regenjas met een reflecterende streep. Hij heeft ook een zwarte muts op. Hij is richting het station gevlucht. De politie adviseert de man niet zelf te benaderen maar direct 112 te bellen.

Gewond
Volgens een ooggetuige kwam de man binnen en deed hij direct een greep richting de kassa. De overvaller is direct overmeesterd maar kon in een worsteling ontkomen. Hierbij is één persoon gewond geraakt aan zijn hoofd.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button