Incidenten

Vanaf vandaag nieuwe ambulancekleding te zien

- advertentie -

Groningen – ‘Zo vertegenwoordigen wij de ambulancezorg in Noord-Nederland’. Het is zover! Vanaf vandaag kun je de ambulanceprofessionals in Noord-Nederland tegenkomen in het nieuwe uniform. Het pak is nieuw, maar de zorg blijft vertrouwd.

- advertentie -

“Omdat we geleidelijk overgaan kunt u onze mensen de komende weken nog tegenkomen in het oude en in het nieuwe uniform. Maar heel Noord-Nederland kleurt in de loop van december 2019 turquoise. Samen met Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid zijn wij de eersten in Nederland.” schrijft Ambulancezorg Groningen op hun Facebook.

Waar komt de kleding vandaan?
De kleding wordt geproduceerd in Macedonië, Tunesië en Bangladesh. De kleding wordt gemaakt onder goede werkomstandigheden, waarop streng gecontroleerd wordt en met een loon naar leven.

Duurzaamheid
De kleding wordt gemaakt van milieuvriendelijke en recyclebare of circulaire materialen die minder belastend zijn voor het milieu. Oude kleding wordt ingezameld en op een duurzame manier opnieuw gebruikt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button