Algemeen

[OPROEP] Komt Sinterklaas bij jou op school of werk?

- advertentie -

Oldambt – De jaarlijkse tijd van Sinterklaas is weer aangebroken. De goedheiligman heeft het altijd ongelofelijk druk, hij bezoekt de meeste scholen en ook werkgevers nodigen hem vaak uit.

- advertentie -

Bij de redactie van OldambtNu.nl stromen de verzoeken om langs te komen dan ook binnen, waarvoor hartelijk dank! Helaas is het voor ons niet mogelijk om aan al deze verzoeken te voldoen, we roepen u dan ook graag op om zelf iets in te sturen wat we mogen plaatsen. Denk hierbij aan (horizontale) foto’s maar ook aan filmpjes. Het liefst ontvangen we er ook een verhaaltje bij hoe Sinterklaas en de Pieten zijn aangekomen en uiteraard wie de gelukkigen van het bezoek waren. Na 5 december maken we een overzicht van alle ingezonden items.

De beelden mag u insturen via ons bekende mailadres: redactie@oldambtnu.nl, maar ook via de Facebookchat of alle andere manieren om met ons in contact te komen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button