Op stap

Sinterklaas en Pieten komen met verhuiswagen aan bij ’t Jaarfke

- advertentie -

Scheemda – Als verrassing voor alle kinderen en onderwijzend personeel kwam Sint Nicolaas met een verhuiswagen aan bij ’t Jaarfke in Scheemda. De reden hiervoor was natuurlijk de aanstaande verhuizing naar de nieuwe brede school aan de Kanaalweg volgend jaar.

- advertentie -

Hiervoor had hij wat extra Pieten mee genomen en natuurlijk de nodige verhuisdozen die aan de kinderen werden uitgedeeld zodat zij alvast kunnen beginnen met het inpakken van de diverse spullen.

Verhuizing
Begin 2020 zal de school naar de nieuw gebouwde locatie verhuizen. Op deze locatie zullen drie basisscholen ondergebracht gaan worden in een gebouw. Niet alleen scholen maar ook de peuterspeelzaal, logopedie, biblionet en een fysio zullen zich in het gebouw vestigen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button