Algemeen

Verwarrende aankomst Sint op de Beukenlaan

- advertentie -

Winschoten – Vanmorgen was er enige verwarring op de obs Beukenlaan te Winschoten. Terwijl de kinderen stonden te wachten op Sinterklaas kwam daar opeens een Paashaas met een mijter op het schoolplein op rijden. Even later volgde er een busje met daarin de Kerstman en enkele pieten.

- advertentie -

Gelukkig kwam daar uiteindelijk ook de echte Sinterklaas en bleek er een beetje jaloezie bij de collega’s van de Sint. De Paashaas en de Kerstman wilden graag eens meemaken hoe Sinterklaas onthaald werd met liedjes, vlaggen en tekeningen. Ze mochten daarom een dagje mee lopen.

Ook had Sinterklaas een speciaal cadeau mee genomen voor meester Bruny. Hij houdt namelijk van wielrennen maar is het afgelopen jaar enkele keren onderuit gegaan… daarom kreeg hij nu een racefiets met zijwieltjes.

Na een kop koffie om weer warm te worden namen Sint en zijn pieten uitgebreid de tijd voor de liedjes, dansjes en kunstjes van de kinderen! Samen met de muziekpieten werd er zelfs een polonaise door de hele school gemaakt. Kortom, het was weer een groot feest!

Foto’s: Margreet Leeuwerik/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button