Sport

Pieten krijgen kickbokstraining bij AB Sports Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen woensdagavond tijdens de kickbokstraining van de kinderen, kwamen er ineens vijf pieten de training verstoren. De kinderen snapten er niets van. De pieten kwamen met een bal en natuurlijk veel pepernoten binnen gestormd.

- advertentie -

De pieten wilden graag leren kickboksen en hebben samen met de kinderen meegedaan. Boksen, trappen en nog meer kunstjes op de bokszak. De kinderen vonden het super dat ze de pieten mochten leren kickboksen. Na de training hadden de pieten nog een cadeautje voor de kinderen, alleen was er iets mis met de pakjes. Alle pakjes waren ingepakt met glanzend papier en de kinderen kregen een verkeerde letter.

Oh jee, papier piet heeft nog geen inpakdiploma gehaald, ze vond het glitter papier mooier dan het sinterklaas papier dus had ze dat maar verstopt. Ze vertelde de kinderen dat ze het sinterklaas papier zo lekker vond en heeft opgegeten.

Het was een leuke, leerzame training samen met de pieten. De kinderen hebben genoten.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button