Incidenten

Voetgangers zwaargewond na aanrijding met auto

- advertentie -

Scheemda – Twee voetgangers zijn vanochtend zwaargewond geraakt na een aanrijding met een auto. Het ongeval gebeurde op de kruising Oude Rijksweg met de Molenstraat ter hoogte van de brandweer kazerne.

- advertentie -

Een auto rijdende op de Oude Rijksweg werd geschampt door een andere auto. De auto werd hierbij uit koers gebracht en reed op volle snelheid richting de stoep. Een jongen en meisje welke op de stoep liepen richting de bushalte konden de auto niet meer ontwijken.

Twee ambulances, de traumahelikopter en meerdere politie eenheden kwamen op het incident af. De beide slachtoffers zijn met spoed naar het UMC in Groningen gebracht. De verkeersongevallenanalyse bracht het ongeval in kaart.

De weg was tijdens het incident afgesloten in verband met het sporenonderzoek, verkeer kon omrijden via het centrum.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button