Algemeen

Lezing digitaal nalaten in de bibliotheek

- advertentie -

Winschoten – We hebben steeds meer persoonlijke gegevens, vaak met een wachtwoord, op het internet staan. En ook de toegang tot onze pc, tablet of smartphone is beveiligd. Uit onderzoek van SeniorWeb is gebleken dat maar weinig mensen stilstaan bij hun digitale nalatenschap. Woensdag 11 december van 14.00 – 15.30 gaan we in Bibliotheek Winschoten met elkaar in gesprek over onze digitale erfenis, want wat moet er met deze gegevens gebeuren na ons overlijden?

- advertentie -

Renée Kamphuis en Wim Wijninga vertellen in deze lezing wat er komt kijken bij digitaal nalaten en hoe je dit praktisch kunt regelen. Van profielen op sociale media, tot digitale abonnementen en accounts bij webwinkels, Google of Apple.  Als alles goed in kaart is gebracht, wordt het voor de nabestaanden een stuk makkelijker de zaken af te handelen.

Deelname aan deze lezing is gratis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button