Op stap

Geen stille nacht in de Torenstraat in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Vrijdag 20 december vieren we kerst in de Torenstraat. De straat staat bol van de activiteiten.

- advertentie -

Van 17.00 uur tot 18.00 uur speelt de beiaardier op het carrillon van ‘d Olle Witte. De toren is open voor publiek en de kinderen worden ook niet vergeten. Daarnaast komt de stedelijke muziekvereniging “Nieuw Leven” ons opwarmen met hun prachtige klanken.

Maar de hoofdact wordt verzorgd door toneelvereniging “Vita Nova”. Zij spelen drie keer (om 18.00 uur, 19.00 uur en 20.00 uur) hun uitvoering met de titel “Geen stille nacht”. Dit zal zorgen voor een hoop vertier en gezelligheid.

Tussen alle activiteiten door zorgt onze DJ voor gezellige muziek in de straat. Stil wordt het dus absoluut niet in de Torenstraat.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button