Algemeen

Boeren rijden van Winschoten via de A7 naar de Eemshaven

- advertentie -

Winschoten/ Groningen – Boeren uit de provincie komen woensdag in actie tegen het kabinetsbeleid. Met een stoet trekkers rijden ze van Vlagtwedde via de A7 en ringweg naar de Eemshaven. Wat ze daar gaan doen is onbekend.

- advertentie -

Ze verzamelen zich om 06:00 uur bij partycentrum Rendering in Vlagtwedde. Om hoeveel boeren het gaat is nog niet duidelijk. Om 06.30 uur vertrekken ze naar Winschoten. De tocht gaat dan verder via de A7 richting Groningen. Daar wordt via de ringweg, waar boeren uit Bedum zich aansluiten, de N46 ingeslagen naar de Eemshaven. Daar blijven de boeren tot 15.00 uur ’s middags.

Alhoewel het de bedoeling is dat de boeren op de A7 maar één rijbaan gebruiken, wordt verwacht dat het boerenprotest tot verkeershinder leidt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button