Algemeen

De Snuffelshop van Stichting Eerste Hulp ontvangt gift van € 3000

- advertentie -

Heiligerlee – Op maandag 16 december overhandigde de voorzitter van de Bewonersraad Kracht van de Veenkoloniën Joke Bakker een bedrag van € 3.000 aan De Snuffelshop van stichting Eerste Hulp in Heiligerlee.  Een door de Bewonersraad ingestelde jury, onder leiding van professor Gerjan Navis (UMCG) beoordeelt aanvragen van bewonersinitiatieven. Men was unaniem over de waarde van het initiatief van oprichtster Jannie Orsel.

- advertentie -

De kringloopwinkel is een initiatief van Stichting Eerste Hulp en kent een groot aantal vrijwilligers die hulp bieden met spullen aan gezinnen in lastige situaties.

Kracht van de Veenkoloniën ondersteunt sinds een jaar bewonersinitiatieven die concreet bijdragen aan positieve gezondheid. Naast praktisch advies en ondersteuning wordt er kiemen zaaigeld beschikbaar gesteld om initiatieven verder te helpen.

De gemeente Oldambt is een van de elf gemeenten die meedoen aan het programma Kans voor de Veenkoloniën, gericht op het verbeteren van de gezondheid van de inwoners van de Veenkoloniën.

Foto’s: Jeroen Bos/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button