Algemeen

Drie finalisten Ondernemersprijs Oost-Groningen 2020 bekend

Oost Groningen – Onlangs kwam de jury van de Ondernemersprijs Oost-Groningen bijeen om te bepalen wie de drie finalisten worden. Zij maken kans op de prijs voor de meest onderscheidende ondernemer in de regio van dit moment. De ondernemers die volgens de jury het meest uitblinken op het gebied van hun waarde in de regio, hun innovativiteit, maatschappelijk belang en sociale betrokkenheid zijn:

- advertentie - 

– Droginet, Winschoten
– Interwinn Groep, Winschoten
– Verbion Vloeren, Winschoten

Feestelijk finale
Tussen 5 november en 1 december hebben Oost-Groningers hun favoriete bedrijf genomineerd voor de Ondernemersprijs. Er werden 21 bedrijven voorgedragen, waaruit de jury drie finalisten heeft uitgekozen. Op 13 februari 2020 vindt de finale plaats en weten we wie de bronzen award ‘De Gouden Toekomst’ wint. Dit bronzen kunstwerk is speciaal voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen ontworpen door kunstenares Erlinde Stephanus en wordt voor de vijfde maal uitgereikt tijdens een feestelijke ondernemersavond.

Jury
De jury van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2020 bestaat uit:
– Voorzitter Karel Groen, directeur Eems Dollard Regio (EDR)
– Erich Wünker, wethouder gemeente Oldambt
– René Luinstra, voorzitter Ondernemerskring Oost-Groningen
– Rob Schuur, voorzitter College van Bestuur Noorderpoort

Doel
De Ondernemersprijs Oost-Groningen is een initiatief van Ondernemerskring Oost-Groningen en gemeente Oldambt. Het doel van de tweejaarlijkse prijs is het stimuleren van de regionale bedrijvigheid. Bedrijven die gevestigd zijn in de gemeente Oldambt en leden van de Ondernemerskring Oost-Groningen konden zich (laten) nomineren voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen.

- advertentie - 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button