Politiek

Partij voor het Noorden wil aandacht voor taxi-leed Connexxion

- advertentie -

Oldambt – Beneden peil en buiten proportioneel” dat is wat Jurrie Nieboer vind van de door Connexxion verzorgde taxiservice in de gemeente Oldambt. Nieboer, raadslid van Partij voor het Noorden, deponeerde niet alleen zijn zorgen maar tevens ook de vele binnengekomen klachten in een uitgebreide mail richting de Veendammer vervoersmaatschappij.

- advertentie -

Het is niet de eerste keer dat Nieboer over dit onderwerp bij Connexxion aan de bel trok, al vaker heeft hij dit probleem namens zijn partij onder de aandacht gebracht. Veel soelaas heeft het echter niet gebracht. Aanleiding voor de mail die Nieboer de 20e december op het bureau van de vervoersmaatschappij heeft gedeponeerd waren de klachten die eind november via social media naar boven kwamen.

(Lees verder onder de foto) Op de foto: Jurrie Nieboer.

Nieboer snapt dat – daar waar gewerkt wordt – ook fouten gemaakt worden, maar aan de reacties op zijn oproep ervaringen te delen te oordelen leken de genoemde klachten slechts een topje van de ijsberg te zijn. Het was opvallend dat veel mensen uit vrees niet met naam genoemd willen worden omdat men noodgedwongen wel gebruik moet blijven maken van het door Connexxion geregeld vervoer. Ook is opvallend dat veel mensen niet durven klagen bij de vervoersmaatschappij zelf.

Nieboer laat weten zich over de vele geuite klachten ernstige zorgen te maken en heeft namens zijn partijfractie een gesprek aangevraagd met de directie van het bedrijf.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button