Algemeen

Raadslid Fred Greven(PvdA) haalt geld op met Nieuwjaarsduik voor Hospice Winschoten

- advertentie -

Blauwestad – Raadslid Fred Greven van PvdA Oldambt doet op 1 januari mee aan de Nieuwjaarsduik in Blauwestad. De Scheemder is uitgedaagd door zijn partijgenoot Roelf Koning uit Stadskanaal.

- advertentie -

“Zoals een aantal van jullie weten heb ik 2019 een maagverkleining ondergaan” vertelt Fred. “Hierdoor ben ik tegen de 60 kg afgevallen. Deze duik zou voor mij het begin zijn van ‘Fred 2.0′” aldus Fred.

“Maar ik wil er gelijk een sponsoractie voor het hospicevoorziening Sint Maartenhuis aan koppelen. Bij deze wil ik iedereen oproepen mij te steunen in het aangaan van de uitdaging en daarmee tegelijkertijd de hospice meer financiële middelen te geven om hun goede werk te doen.”

Je kan Fred steunen door een (kleine) bijdrage over te maken op zijn rekening. NL33 INGB 0006 3887 19. Tevens mag je ook een bijdrage in zijn brievenbus stoppen, zijn adres is Waterlelie 27 in Scheemda.

Lees ook: Nieuwjaarsduik in Blauwestad op 1 januari 2020

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button