Sport

Sportcentrum Nico Jager draagt in Finsterwolde stokje over aan 24/7 Fitness Ron Haans

Finsterwolde – Per 1 januari draagt Sportcentrum Nico Jager haar activiteiten in vestiging Finsterwolde over aan 24/7 Fitness Ron Haans. Sportcentrum Nico Jager wil haar activiteiten concentreren op één locatie in Winschoten, aan de Bovenburen. Dit in tegenstelling tot de visie van Ron Haans, die bouwt aan een netwerk van sportcentra in de drie noordelijke provincies. Een locatie in Reiderland past hier goed in.

- advertentie - 

Sportcentrum Nico Jager wil de energie van het team volledig richten op de locatie in Winschoten. Het leefstijlcentrum groeit en om de dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen is extra inzet nodig van personeel en middelen. Daarvoor kun je méér personeel inzetten of je bestaande team op een andere manier. De keus van Nico Jager is op het laatste gevallen, Ron Haans maakt een andere afweging. En juist in dit verschil in visie hebben beide fitnesscentra elkaar gevonden!

Vanaf 2 januari is de deur van de locatie in De Hardenberg weer open.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button