Sport

Meisjes B1 van Abiant/Set Uppers kampioen in de eerste klasse

- advertentie -

Winschoten – Na een ontzettend spannende slotfase van de competitie is meisjes B1 van Abiant/Set Uppers kampioen geworden in de 1ste klasse. Hierdoor promoveren de meiden naar de hoofdklasse.

- advertentie -
Op de laatste speeldag stonden de Oldambtster meiden 3e met evenveel punten als de nummer 4. De nummers 1 en 2 moesten die dag tegen elkaar. Abiant/Set Uppers speelde die ochtend erg vroeg in Groningen tegen Lycurgus. Daar werd keurig met 4-0 gewonnen en was het wachten wat er gebeurde tijdens de wedstrijd tussen de nummers 1 en 2. Die snoepten punten van elkaar af en zo ontplofte rond 17.00 uur die middag de groepsapp: WE ZIJN KAMPIOEN!

Jouw sportnieuws op OldambtNu.nl? Mail naar pers-berichten@oldambtnu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button