Sport

Spannende strijd om gemeente Oldambt-prijs tijdens IICH Groningen

Zuidbroek – De tweede week van het internationale concours dat in Zuidbroek wordt gehouden zit er bijna op. De gemeente Oldambt is al jaren een vaste sponsor en dit jaar voor de rubriek springconcours klasse Z, progressief direct op tijd op donderdag 2 januari.

- advertentie - 

Helaas wist niet een Oldambtster combinatie de prijs in de wacht te slepen, maar werd er wel een spannende strijd gestreden. Julian de Boer met Isis reed in 39.34 foutloos naar een derde plaats. Marwin van de Nieuwenhuijzen had met Fox een knappe tijd van 37.70, maar Tessa Hoeksema met El Vleut van rijvereniging Nienoord pakte de winst met 37.58.

Zij kreeg dan ook van burgemeester Cora-Yfke Sikkema de eerste prijs uitgereikt.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!