Algemeen

Nieuw in Winschoten: Praktijk voor homeopathie

- advertentie -

Winschoten – In 2019 is Linda Oostland haar eigen praktijk voor homeopathie in Winschoten gestart. Linda is bijna 30 jaar werkzaam binnen de gezondheidszorg als verpleegkundige.

- advertentie -

Volgens Linda is homeopathie is een natuurlijke en effectieve geneeswijze. Homeopathie helpt bij veel uiteenlopende klachten zoals hoofdpijn, slaapproblemen, reumatische klachten, depressie, klachten door stress of de overgang etc. Het is geschikt in elke levensfase, ook in de zwangerschap en bij jonge kinderen. De behandeling is persoonlijk, want geen mens is hetzelfde. Reguliere geneeskunde en homeopathie kunnen elkaar goed aanvullen.

Als homeopaat is Linda geïnteresseerd in het totaalbeeld. Samen met de patiënt gaat ze op zoek naar de oorzaak van de klachten. Vertrouwen is daarbij heel belangrijk. U kunt altijd een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek worden vragen beantwoordt en er wordt uitleg gegeven over een homeopathische behandeling. Uiteraard is Linda lid van de beroepsvereniging voor professionele homeopaten, de NVKH. Daardoor wordt de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullende verzekering.

De praktijk van Linda Oostland is gevestigd aan het Zuiderveen 15 in Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button