CultuurOp stap

10 jaar Festival Hongerige Wolf

Hongerige Wolf – Deze zomer wordt Festival Hongerige Wolf alweer voor de 10e keer gevierd! Van de uit de hand gelopen verjaardag die het ooit was, is het inmiddels uitgegroeid tot een festival waar welpen en wolven voor uit het hele land naartoe reizen en dat is ontzettend gezellig!

- advertentie - 

Kom genieten van de fijne bandjes op het Schapenveld, de films onder de sterrenhemel en de ruisende populieren, dans in de theetuin of een natuurexcursie door Groningse kwelders. Een nachtwandeling langs de graanvelden op weg naar de dj’s in de Danssilo of de dag beginnen met verkwikkende welpenyoga tussen de grassprieten. Gegrepen worden door Hongerige Woorden, een theatrale audiotour of misschien wel je eerste aaierbal – zittend op een strobaal. Een festival voor jong en oud, voor nachtbrakers en ochtendmensen, voor Stadjers, Ommelanders en alle anderen!

Kom naar het dorpje met de bijzondere naam, nog voorbij het laatste stationnetje in Noordoost-Groningen, Hongerige Wolf! Wil jij het niet missen dit jaar? Bestel dan gauw je kaarten!
Nog tot 1 maart tegen Early-Bird tarief (zolang de voorraad strekt).

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button