Op stap

De Carbage Run – Dag 1: ‘Nu zijn we echt van start’

- advertentie -

De Carbage Run Wintereditie 2020, volg je van dag tot dag op OldambtNu.nl. Het team: Team Soldiers of Sodom stuurt dagelijks een update over hun tocht, elke dag te lezen op deze website, OldambtNu.nl.

- advertentie -

Om aan onze eerste officiële dag van deze run te kunnen deelnemen moesten we onze eerste uitdaging aangaan. We mochten namelijk met vorst een nachtje overnachten in een caravan….brrrr!

Na de nacht toch nog redelijk doorgekomen te zijn omstreeks 06.00 uur opgestaan. Na een douche en ontbijt gereden naar de start locatie in Maastricht. Na de keuring van de auto, de briefing en het in ontvangst nemen van de route voor vandaag mochten we dan eindelijk los.

Aangezien we op jullie verzoek dit jaar meedoen aan de opdrachten deze eerst bekeken. Tijdens de route van vandaag 2 opdrachten meegekregen. Voor de eerste opdracht moest de auto in een showroom staan van een van de Franse autodealers. Met enige moeite uiteindelijk gelukt!

De tweede opdracht betrof een zoekopdracht. We hadden 3 foto’s gekregen waarbij een selfie gemaakt moest worden. Met hulp van jullie hebben we de eerste locatie gevonden! Helemaal top! Zie de foto. De tweede en derde locatie hebben we helaas niet kunnen bezoeken. Dit omdat de weg er naar toe afgesloten was vanwege de gevaarzetting!

De route van vandaag was zoals bijna altijd een mooie. In totaal zo’n 550 km gereden. Nederland, Luxemburg, België, Frankrijk en Zwitserland mogen doorkruisen. Van een zo goed als vlak landschap naar de bergen gereden. Dit over bijna alleen maar binnendoor wegen. Dus veel kleine pittoreske dorpen en heuvelachtige landschappen door gecrosst. Onder het motto “vaak ben je te bang” zo nu en dan waar het mogelijk was de auto op z’n staartje getrapt. Auto hield zich motorisch en technisch goed! Helaas vandaag wel wat elektronische en akoestische problemen! Onze hoorn en luidspreker in de dakkoffer hebben de geest gegeven. Dit zullen we proberen te maken zodat ze ons morgen weer ver in het voren aan kunnen horen komen!

Al met al rond 19.00 uur de finish in Basel met de opdrachten in the pocket en zonder al te veel problemen bereikt! Op naar morgen! Wij hebben er in ieder geval weer enorm veel zin in!

Ook willen wij al onze (financiële) sponsoren nogmaals bedanken. Dit zijn; OldambtNu.nl, Fokkens BHV, Blikfris, Jumbo van der Weele, Notariaat Ter Apel, Hema Winschoten, Hair & beauty by Jess, Hemmes Bandenservice, dakdragerexpert.nl, Koert.nu, Autobedrijf Bruining Bellingwolde, Faber reclame en Creative people.

Lees ook:
De Carbage Run: ‘Op weg naar de startlocatie’

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button