Op stap

De Carbage Run: ‘Op weg naar de startlocatie’

De Carbage Run Wintereditie 2020, volg je van dag tot dag op OldambtNu.nl. Het team: Team Soldiers of Sodom stuurt dagelijks een update over hun tocht, elke dag te lezen op deze website, OldambtNu.nl.

- advertentie - 

Winschoten – Team Soldiers of Sodom gaat deze editie de uitdaging aan om de Alpen en Dolomieten te bedwingen! Na een jaar wachten is het dan weer eindelijk zover. Het is weer tijd voor ons jaarlijkse avontuurlijke uitstap met een door ons klaargemaakte oude barrel!

Dit jaar rijden we mee met de Carbagerun die ons naar en over de Alpen en Dolomieten zal gaan brengen. De officiële start is maandagochtend. Echter zijn wij zondag al vertrokken om naar onze eerste overnachtingslocatie te rijden. Dit zodat wij morgenochtend fris en fruitig aan de start kunnen verschijnen. De rit van zondag was eigenlijk bijna alleen maar snelweg. Dus weinig spannends beleefd en te melden. Auto heeft het prima gehouden en ronkte moeiteloos naar Maastricht. Hopen dat dat de komende week zo zal blijven!

Zoals jullie van ons gewend zijn, zal er dagelijks een reisverslag te vinden zijn op onze eigen Facebook-pagina en vanaf morgen op OldambtNu.nl. Jazeker….jullie lezen het goed….OldambtNu.nl. Dit omdat we dit jaar voor het eerst werken met sponsoring!

Mede dankzij onze sponsors is het mogelijk om dit avontuur dit jaar aan te gaan. Zo heeft OldambtNu.nl onder andere ons de mogelijkheid gegeven om onze reisverslagen op hun site te plaatsen. Verder heeft Hemmes bandenservice Winschoten onze auto voorzien van winterbanden en Autobedrijf Bruining in Bellingwolde op de valreep onze runner nog een beurt gegeven. Beiden nogmaals dank hiervoor!

Ook willen wij al onze (financiële) sponsoren nogmaals bedanken. Dit zijn; OldambtNu.nl, Fokkens BHV, Blikfris, Jumbo van der Weele, Notariaat Ter Apel, Hema Winschoten, Hair & beauty by Jess, dakdragerexpert.nl, Koert.nu, Autobedrijf Bruining Bellingwolde, Faber reclame en Creative people

 

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!