Sport

Eindshow “Let’s Dance” en nieuwe trainer voor ARC-NN

- advertentie -

Winschoten – Begin 2019 is Artistic Roller Club Noord-Nederland begonnen met een klein groepje en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een groep van 35 leden waarvan de jongsten 5 jaar zijn en de oudste 67 jaar is.

- advertentie -

Op 14 december werd er in de sporthal aan de Stikkerlaan een fantastische eerste show gegeven die in het thema “Let’s Dance” stond. De show vond plaats met medewerking van twee dansgroepen, namelijk Ultimate Dance onder leiding van Tanja Mejeur en de dansschool uit oude Pekela onder leiding van Shannon Kempen. De sporthal was omgetoverd tot een prachtig theater met een verlicht decor met spots en blacklight. De deelnemers waren uitgedost in mooie kostuums en het publiek was enthousiast. De organisatie bedankt ook zeker de sponsoren van deze show.

De vereniging draait enkel op vrijwilligers, maar onder leiding van deskundige trainers. Nieuw als trainer is Willie Meering, hij was ooit meervoudig Nederlands kampioen en heeft zich inmiddels bij ARC-NN aangesloten.

Trainingstijden
Maandag van 18.00 tot 20.00 uur in de Sporthal aan de Stikkerlaan in Winschoten.
Dinsdag van 17.30 tot 18.30 uur in de Spelhal aan de Stikkerlaan in Winschoten.
Donderdag van 17.30 tot 20.30 uur in het Dorpshuis in Meeden.

Foto’s: Marcel Lameijer/ARC-NN

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button