Incidenten

Grote zoekactie na aantreffen gezochte Citroën Cactus

- advertentie -

Westpoort – Woensdagavond werd door burgernet een melding uitgegeven om uit te kijken naar een grijze Citroën Cactus welke schade aan de linker achterzijde zou hebben. De auto zou volgens de politie eerder op de avond betrokken zijn geweest bij een incident. Wat er precies heeft plaatsgevonden onderzoekt de politie nog.

- advertentie -

Lees ook: UPDATE: Politie zoekt grijze Citroën Cactus

De auto werd even later aangetroffen op de A7 bij Westpoort. De politie startte om nog onduidelijke reden een zoekactie langs de Matsloot, een weg die parallel loopt aan de A7. Na enige tijd trokken de agenten hun kogelwerende vesten aan en kwamen er nog meer politie eenheden ter plaatse. Uiteindelijk kwamen circa 10 politie voertuigen naar de Matsloot.

(Lees verder onder de foto)

Foto: De Vries Media

De politie heeft rond een boerderij en in de omliggende weilanden gezocht met politiehonden en een warmtebeeldcamera. Uiteindelijk is er niemand meer aangetroffen.

Een woordvoerder van de politie kon buiten bovenstaande informatie geen verdere uitspraken doen omdat dit nog onbekend is. De zaak wordt onderzocht.

Foto: De Vries Media

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button