Op stap

De Carbage Run – Dag 3: ‘Eerste storingslampje in dashboard is gaan branden’

De Carbage Run Wintereditie 2020, volg je van dag tot dag op OldambtNu.nl. Het team: Team Soldiers of Sodom stuurt dagelijks een update over hun tocht, elke dag te lezen op deze website, OldambtNu.nl.

- advertentie - 

De derde dag was er weer eentje voor in de boeken. Vanochtend vroeg al Seefeld (Oostenrijk) verlaten om via de Dolomieten naar Villach (Oostenrijk) te rijden. Hierdoor vandaag al vrij snel na de start en ook zo goed als de rest van de dag in en door Italië gereden. Nadat we de Alpen verlaten hadden de Dolomieten ingereden. Wat een magnifiek stuk natuur op deze aardkloof is dat zeg.

Door een fantastisch ruig landschap mogen rijden vandaag. In totaal over 6 passen gereden. Dit hield in dat we van pass naar pass reden. Dus bijna de hele dag berg op en berg af. Van temperaturen van +9 naar -8. Van groene landschappen tot geheel witte landschappen. Van rechte wegen tot wegen met heel veel haarspeldbochten. Van hele steile afdalingen/stijgingen tot vlakke wegen. Eigenlijk had deze dag alles in zich. Enig puntje wat een beetje jammer was, was dat de wegen sneeuwvrij waren. Dat was het enige wat nog ontbrak!

Uiteraard vanaf de start ook weer gelijk met onze opdrachten aan de gang gegaan. Deze hadden we vandaag vrij snel in the pocket. Namelijk nog voor 12 uur. Hetgeen wat ook heel goed uitkwam zodat we optimaal konden genieten van deze rit. Ook betekend dit dat we nog steeds meedoen voor het eindklassement aangaande de opdrachten.

De opdrachten voor vandaag waren:
1. Maak een video van een (1) van je teamleden in een weide met een echte originele koebel om zn nek. Het teamlid moet lopen zoals een koe. Dus op handen en voeten.
2. Maak een video van een (1) van je teamleden rijdend in een Vespa APE.
Beide video’s daarvan hebben jullie al kunnen zien op ons fb-account (Team Soldiers of Sodom). Ook zullen ze nu weer bij dit verslag gevoegd worden. De volgers via OldambtNu.nl zullen het moeten doen met een foto.

Onze auto heeft ons tot op het moment dat dit verslag getypt wordt niet in de steek gelaten. Wel is er inmiddels het eerste lampje in de display gaan branden. Het rode lampje van SRS (airbagsysteem) wel te verstaan. Voor de volgers die ons al wat langer volgen weten dat wij hier niet snel van onder de indruk raken. Tijdens de editie van 3 jaar geleden hebben wij de gehele editie gereden met bijna alle waarschuwingslampjes brandend in de display. Dus ook nu gewoon doorgereden and as we speak still going!

De rit van vandaag bedraagt 420 km. Dit lijkt niet heel veel en is het qua kilometers ook niet echt. Echter doordat deze rit eigenlijk alleen maar door de bergen loopt, zijn wij op het moment dat dit verslag getikt wordt nog steeds rijdende. Vanochtend omstreeks 8.00 uur vertrokken om naar verwachting omstreeks 19.20 uur aan te komen op onze finish locatie. Een lange dag waarbij weer onvergetelijke herinneringen zijn gemaakt!

We hopen dus straks nog aan te komen op de finish locatie zodat we morgen weer fris en fruitig kunnen starten!

Ook willen wij al onze (financiële) sponsoren nogmaals bedanken. Dit zijn; OldambtNu.nl, Fokkens BHV, Blikfris, Jumbo van der Weele, Notariaat Ter Apel, Hema Winschoten, Hair & beauty by Jess, Hemmes Bandenservice, dakdragerexpert.nl, Koert.nu, Autobedrijf Bruining Bellingwolde, Faber reclame en Creative people.

Lees ook:
De Carbage Run – Dag 2: ‘Na paar tegenslagen toch alles gehaald’

De Carbage Run – Dag 1: ‘Nu zijn we echt van start’
– De Carbage Run: ‘Op weg naar de startlocatie’

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close