AlgemeenSport

Feestweekend MFC De Hardenberg

- advertentie -

Finsterwolde – Dit weekend bruist MFC De Hardenberg van allerlei activiteiten vanwege de heropening. Met het doorknippen van drie linten en een speech van de voorzitter werd de officiële opening een feit.

- advertentie -

De noodklok luidde weer, maar nu om een nieuwe fase in te luiden. Voorzitter André Hateboer hield een duidelijke speech en gaf aan trots te zijn op de inzet van velen om MFC De Hardenberg te behouden voor Finsterwolde, Beerta en de wijde omgeving. Samen er voor gegaan, samen er nu mee door gaan was de heldere boodschap.

In 1978 werd bij de bouw van De Hardenberg de eerste steen gelegd door zwemsters Enith Brigitha en Wijda Mazereeuw. Hoe bijzonder dat deze heropening werd gedaan door Enith Brigitha die weer naar Finsterwolde was gekomen! Samen met wielrenster Jolein Boom en handbikester Melanie Helweg knipten ze het lint door.

Het bestuur van MFC De Hardenberg kreeg als dank voor hun inzet en doorzettingsvermogen een aantal mooie geschenken uitgereikt. Symbolisch een breekijzer en een mooie afdruk van een foto gemaakt nadat de voltallige gemeenteraad een staande ovatie voor dit bestuur had gegeven.

In De Hardenberg kunnen tal van sporten worden beoefend bij verenigingen en ondernemers.
Zo kun je er terecht voor zwemlessen, volleybal, fitness, tafeltennis, judo, badminton en zaalvoetbal. En maken de basisscholen er gebruik van voor de gymlessen. Het Sportcafé is altijd gezellig voor met elkaar een drankje drinken of een vergadering.

Dit hele weekend zijn er allerlei activiteiten die het multifunctionele karakter van De Hardenberg mooi weergeven.

Kijk op www.mfcdehardenberg.nl voor het programma en voor informatie over alle sport mogelijkheden.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button