Op stap

Orkest op maat! gaat in concert

Oldambt – Op zaterdag 22 februari aanstaande staat de 2e editie van Orkest op maat! op de rol in theater vanBeresteyn in Veendam. Het orkest speelt spectaculaire stukken van klassiek tot rock en van filmmuziek tot prachtige stukken uit de streek.

- advertentie - 

Het orkest staat onder leiding van dirigent Jaap Musschenga en special quest is Erwin de Vries. De presentatie wordt verzorgd door Sievert Bodde.

Orkest op maat! is een samengesteld provinciaal fanfareorkest bestaande uit meer dan 75 top-amateurmuzikanten uit de provincies Groningen en Drenthe. Voor meer orkestinformatie en theatertickets ga naar www.orkestopmaat.nl.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close