Weerbericht

Vanaf zondag onstuimig en zacht

- advertentie -

Landelijk – Vanaf maandag is heel ander weer op komst. De wind is duidelijk aanwezig met in de nacht van maandag op dinsdag zelfs kans op een zuidwesterstorm. Ook wordt zachte lucht aangevoerd waarin de temperatuur vaak stijgt naar dubbele cijfers en bovendien valt dagelijks regen.

- advertentie -

Het rustige, licht winterse weer maakt na zondag plaats voor een zacht en onstuimig weertype. De wind neemt toe naar matig tot vrij krachtig boven land en naar krachtig tot hard aan zee. In de nacht naar dinsdag is zelfs kans op een zuidwesterstorm.

De temperatuur komt maandag rond 10 graden uit. Dinsdag tot en met donderdag is het met 8 graden een fractie minder zacht, maar dat is nog altijd ruim boven de normaal van 6 graden die geldt voor eind januari. Verder is het overwegend bewolkt en is dagelijks kans op regen.

Tot en met zondag nog rustig, daarna onstuimig en zacht
Morgen is het nog grijs en grauw met weinig ruimte voor de zon. De dagen beginnen met nevel of mist. Regionaal kan de mist hardnekkig zijn en daar waar de mist optrekt is het overwegend bewolkt. De beste papieren voor zon zijn voor het zuidoosten. De temperatuur stijgt naar 3-6 graden.

Zondag is er veel bewolking en aan het eind van de dag neemt de kans op regen toe. De temperatuur komt al wat hoger uit en stijgt naar 7-9 graden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button