Algemeen

CBS De Lichtboei haalt meer dan 900 euro op voor goed doel

- advertentie -

Oostwold – De kinderen van CBS De Lichtboei aan de Huningaweg in Oostwold hebben de afgelopen periode gespaard voor Stichting VluchtelingenWerk Nederland. De leerlingen hebben met z’n allen meer dan 900 euro opgehaald.

- advertentie -

De kinderen nemen elke week (klein)geld mee naar school voor een goed doel. Samen met deze inzameling en een school-kerk-gezinsdienst in Sporthal de Rietkraag kwamen zij op een bedrag van €948,16. Van VluchtelingenWerk Nederland hebben ze een cheque gekregen die een mooie plek in de school zal krijgen.

Vanaf nu gaat de school weer voor een ander doel sparen: het Lilianefonds.

VluchtelingenWerk Nederland
VluchtelingenWerk Nederland komt op voor de belangen van vluchtelingen en asielzoekers. Met duizenden vrijwilligers ondersteunen zij asielzoekers in de opvangcentra en vluchtelingen die een nieuw bestaan opbouwen in gemeenten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button