Sport

Zoë Klunder moet noodgedwongen rust nemen met haar topsport

- advertentie -

Midwolda – De 18-jarige atleet uit Midwolda Zoë Klunder moet tijdelijk noodgedwongen rust nemen met haar topsport, sambo worstelen. Dat maakte ze zelf bekend op haar Facebookpagina. Tijdens haar wedstrijd in september in Belfast (Noord-Ierland) raakte ze na zware wedstrijden geblesseerd.

- advertentie -

Helaas is er ook een keerzijde in topsport – Zoë Klunder

“Helaas is er ook een keerzijde in topsport.” schrijft Klunder in haar bericht. Afgelopen week kreeg ze haar uitslag binnen na verschillende onderzoeken en een MRI-scan. “Hoe moeilijk ook, toch wel een collaterale ligament afscheuring in mijn hand. Binnenkort een handreconstructie (pees omzetting als nieuw ligament).”

“Het lijkt mij nu al moeilijk om positief te blijven aangezien het herstel zeker maanden tot een half jaar gaat duren en de eerste helft van het seizoen dus misloop!” aldus Klunder.

Naast Sambo Worstelen is Zoë Klunder ook actief in Olympisch vrije stijl en traditioneel worstelen.

Foto: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button