Sport

Henry Meijerman nieuwe hoofdtrainer van Voetbalvereniging BNC

- advertentie -

Finsterwolde –  Voetbalvereniging BNC presenteert Henry Meijerman als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2020/2021.

- advertentie -

De oefenmeester was de afgelopen twee jaar actief bij Wedde en daarvoor bij SPW. Clubs waar BNC tegen speelde in de competitie of in de beker op het moment Meijerman hier de leiding had. BNC zag in Meijerman altijd al een goede oefenmeester en ook de oefenmeester zelf heeft in het verleden wel laten blijken BNC een mooie en uitdagende club te vinden met een spelersgroep waar nog veel uit te halen is. Daar waar beide partijen nu dus tot elkaar zijn gekomen.

BNC staat op dit moment bovenaan in de 5e klasse D en zal er alles aan doen deze positie tot het einde van het seizoen te handhaven. Het doel is promoveren naar de 4e klasse. Dit zou voor de huidige trainer Gerrie Drent een fantastisch afscheid zijn. BNC heeft alle vertrouwen in een goede samenwerking met Meijerman en is ervan overtuigd dat de selectie onder leiding van Meijerman verder door kan groeien.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button