Cultuur

Leerlingenconcert piano in De Klinker

Winschoten – Op vrijdagavond 14 februari vindt er om 19.00 uur in de Rabozaal van De Klinker in Winschoten een concert plaats door pianoleerlingen van Ellen Dijkhuizen. Op deze jaarlijkse presentatie geven dit keer veertien jonge pianisten in de leeftijd van zeven tot achttien jaar acte de presence. Na weken van intensieve voorbereiding doen de pianoleerlingen ervaring op in het spelen voor publiek op een echt podium en een concertvleugel.

- advertentie - 

Ze brengen een afwisselend programma met werken van Burgmüller, Chopin en Satie. Ook Beethoven ontbreekt niet in dit jubileumjaar. De leerlingen spelen daarnaast werken van de immens populaire componisten Tierssen en Einaudi. Elk jaar verrassen de pianoleerlingen het publiek weer met hun vorderingen en hun liefde voor het muziek maken.

Het leerlingenconcert is voor ouders, familie en vrienden, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in pianomuziek en in piano leren spelen. Pianodocente Ellen Dijkhuizen van het Kunstencentrum verzorgt de presentatie. Het concert begint om 19.00 uur en duurt ongeveer een uur. De toegang is gratis. Belangstellenden zijn van harte welkom.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close