Incidenten

Politie zoekt getuigen en bekeurt fotograferende mensen dodelijk ongeval A7

- advertentie -

Zuidbroek –  Naar aanleiding van een dodelijk ongeval afgelopen zondag omstreeks 12:30 uur op de A7 tussen Zuidbroek en Sappemeer is de politie dringend op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren.

- advertentie -

“Wij verzoeken getuigen met klem om contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 0900 8844 of via een privé-bericht op Facebook, graag hierbij zaaknummer 2020030184 vermelden.” aldus de politie.

Procesverbaal
“Daarnaast viel het ons op dat sommige mensen het nodig vonden om vanaf de secundaire weg foto’s van het ongeval te maken, van hun zijn de kentekens genoteerd en zij kunnen daarom dan ook een proces verbaal tegemoet zien.” schrijft de politie op Facebook.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button