Algemeen

Nieuwe eigenaar voor Boerderij Hermans Dijkstra

Midwolda – Vanaf 1 januari 2020 is na 17 jaar Boerderij Hermans Dijkstra te Midwolda overgenomen door een nieuwe uitbaatster. “Naar aanleiding van een bericht op RTV Noord ben ik in contact gekomen met Jan en Christianne en ben ik sinds 2020 de nieuwe pachter van dit prachtige bedrijf.” zegt Renee Boonman.

- advertentie - 

Nieuwe eigenaar
Vanaf januari is Renee de nieuwe uitbaatster van Boerderij Hermans Dijkstra. Opgegroeid als boerendochter in Midwolda en afgestudeerd aan de hoge hotelschool te Leeuwarden. Na een tijdje gewerkt te hebben in de horeca van Utrecht en Groningen, brak de tijd aan om weer terug te gaan naar Midwolda.

”Voor mij is het een grote droom om Boerderij Hermans Dijkstra te mogen overnemen en ik kan niet wachten om onze toekomstige gasten te mogen ontvangen in een van de mooiste boerderijen van Noord Nederland.” zegt Rennee.

Samen met een oud collega, chef-kok Roeland Schaap zullen zij lekkere en verrassende gerechten serveren met mooie en bijpassende wijnen. Daarnaast nemen ze het bedrijf voornamelijk over zoals het was. Het is een trouw-, feest- en vergader-, en dinerlocatie. “En dit zullen wij ook zo behouden.”

Restaurant
“In het restaurant werken we met elke maand met een wisselend verrassingsmenu. Dit menu is gericht op lokaal, maar heeft ook telkens een verrassingselement. Wij willen onze gasten verrassen met producten of groentes die je niet snel uit de supermarkt haalt. Zoals vergeten Hollandse groentes en verassende smaak combinaties.” zegt Renee.

Het restaurant is op dit moment geopend vanaf donderdagavond tot en met zaterdagavond. Vanaf het Valentijn weekend, zullen zij ook iedere zondagavond geopend zijn!  “Verder hopen wij in de toekomst weer leuke en bruisende evenementen te mogen organiseren, ideeën zijn er gelukkig in overvloed!” zegt Renee trots.

Bed and Breakfast
De bed and breakfast die gesitueerd is achter de boerderij is nog steeds in handen van de vorige eigenaren Jan en Christianne. Vanaf januari 2020 gaat de bed and breakfast verder onder de nieuwe naam Graanzicht.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!