Algemeen

Red Hat Royal Lady’s naar de Fraeylemaborg

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 8 februari zal een groep dames van het Chapter van de Red Hat Royal Lady  te Winschoten om 14.30 uur een bezoek brengen aan de borg in Slochteren om de schilderijen van Gert Jan Scholte Alberts te bekijken.

- advertentie -

De dames van de Red Hat Royal Lady zijn bijna 50 jaar en 50 jaar en ouder. Het doel is samen gezellige activiteiten ondernemen en alle “bagage” thuis te laten. Het kenmerk van de Red Hat Royal Lady is de rode hoed met paarse kleding. Een keer per maand komen ze op de tweede donderdag van de maand samen in de Harbour Club in Winschoten, waar de dames gastvrij worden ontvangen door Wilbert van der Splinter en Leo Janson.

Op dit moment heeft het Chapter een ledenstop omdat het aantal van 30 leden is bereikt.
Voor informatie kan men mailen naar : redhatroyalladys@gmail.com

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button