Sport

Beachvolleybaltoernooi in Blauwestad krijgt in 2020 vervolg

- advertentie -

Blauwestad – In juni 2019 is een nieuw meerdaags beachvolleybaltoernooi van start gegaan op Strand Noord in Blauwestad. Dit toernooi is zeer succesvol verlopen, mede door de faciliteiten, de ligging, het zonovergoten weer en natuurlijk de enthousiaste deelnemers.

- advertentie -

Dit smaakte naar meer en daarom kondigt het bestuur van Buiten! Beachvolleybal met gepaste trots aan, dat de 2020 editie op vrijdag 5 juni tot en met zondag 7 juni 2020 aan de noordrand van het Oldambtmeer in Midwolda zal worden gehouden.

Ook dit jaar staan sportiviteit en gezelligheid centraal en er zal in meerdere klassen op competitief en recreatief niveau worden gestreden op basis van 4×4 competities. De minimumleeftijd voor deelname is 14 jaar. Het is mogelijk om op het terrein te kamperen.

Mede op basis van de vele enthousiaste reacties van de deelnemers, bezoekers en andere betrokkenen in 2019, verwacht de organisatie voor het aankomende toernooi een duidelijke toename van het aantal deelnemers.

De inschrijving voor het Buiten! Beachvolleybaltoernooi start op zaterdag 29 februari 2020 om 19.00 uur. Aanmelden kan via www.buitenbeachvolleybal.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button