AlgemeenVideo

Interwinn Groep wint Ondernemersprijs Oost-Groningen 2020

- advertentie -

Oldambt – Onder grote belangstelling is Interwinn Groep op donderdagavond 13 februari uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2020. Thijs Helmers, algemeen directeur van het bedrijf uit Winschoten, ontving de bronzen award ‘De Gouden Toekomst’ uit handen van juryvoorzitter Karel Groen.

- advertentie -

Motivatie
De jury: “De Interwinn Groep is een sterk familiebedrijf dat onlosmakelijk verbonden is met Oost-Groningen. Het bedrijf heeft kans gezien de afgelopen 75 jaar, ook in economisch moeilijke jaren, werkgelegenheid en perspectief te bieden aan mensen in Oost-Groningen. De Interwinn Groep investeert substantieel in circulaire productontwikkeling en ook in maatschappelijk verantwoord ondernemen. De familie Helmers gaat voor continuïteit en is niet uit op het snelle gewin. Het brede pallet aan producten en diensten garandeert ook een sterke positie op de lange termijn. De verankering in Oost-Groningen met duurzame werkgelegenheid gekoppeld aan de toekomstvisie van het bedrijf, maken de Interwinn Groep tot de terechte en trotse winnaar van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2020!”

(Lees verder onder de foto)

Finalisten
Naast Interwinn Groep waren Droginet en Verbion Vloeren kanshebbers voor de Ondernemersprijs. De drie finalisten werden geselecteerd uit 21 nominaties. De jury hanteerde een aantal criteria voor de selectie van de finalisten, namelijk:

– Ondernemerschap
– Maatschappij & omgeving
– Innovatie & onderscheid
– Economie & werkgelegenheid

Feestelijke avond
De feestelijke avond werd gepresenteerd door Jan van der Meide en werd onder andere bijgewoond door gedeputeerde Tjeerd van Dekken. De avond werd, naast de bekendmaking van de winnaar, gevuld met een terugblik op vijf succesvolle uitreikingen Ondernemersprijs Oost-Groningen met medewerking van onder andere ‘Qmusical’.

Doel
Ondernemersprijs Oost-Groningen is een initiatief van Ondernemerskring Oost-Groningen en gemeente Oldambt. Het doel van de tweejaarlijkse prijs is het stimuleren van de regionale bedrijvigheid. Bedrijven die gevestigd zijn in de gemeente Oldambt en leden van de Ondernemerskring Oost-Groningen konden zich (laten) nomineren voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen. Aan de Ondernemersprijs is de award ‘De Gouden Toekomst’ verbonden. Dit bronzen kunstwerk is speciaal voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen ontworpen door kunstenares Erlinde Stephanus.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button