Algemeen

Verbouwing Uitvaartcentrum Oost-Groningen gereed

- advertentie -

Winschoten – Met ingang van 11 februari is Uitvaartcentrum Oost-Groningen weer geopend voor plechtigheden. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een prachtige nieuwe koffiekamer, familieaula en een upgrade van het audiovisueel systeem. En het resultaat mag er zijn! Het is werkelijk prachtig geworden.

- advertentie -

De koffiekamer is uitgebouwd met een prachtige serre en een stijlvolle nieuwe inrichting en uitgebreide keuken. Ook het audiovisueel systeem in de grote aula is vernieuwd. De familieaula was al sinds begin oktober gereed. Deze is vergroot zodat plechtigheden tot 30 personen in intieme sfeer kunnen plaatsvinden.

Benieuwd naar het resultaat? Begin april organiseert Uitvaartcentrum Oost-Groningen een Open Dag! Binnenkort volgt hierover meer informatie.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button