Sport

Ultimate Dance 4 keer in de prijzen

- advertentie -

Winschoten/ Leek –  Ultimate Dance uit Winschoten heeft afgelopen weekend geweldig gepresteerd tijdens de eerste voorronde van de Noord-Nederlandse kampioenschappen Streetdance in Leek. Ultimate Dance was vertegenwoordigd met 4 teams die worden getraind door Tanja Mejeur.

- advertentie -

Het jongste team Ultimate mini werd beloond met een eerste plaats. Het tweede team liet een geweldige show zien in de vorm van een robot act en werd eerste en promoveerde daarmee naar het hoogste niveau demo. Een nieuw team, Ultimate Fight, heeft een geweldige indruk achtergelaten met hun kickboks act en werden eveneens beloond met een eerste plaats.

En tot slot waren de meiden van Ultimate Dance crew aan de beurt en zij hebben een eerste plaats binnen kunnen slepen en zijn ook gepromoveerd naar een hogere klasse. Het was een geslaagde dag!

Alle gewonnen prijzen krijgen een mooi plekje in de al zeer volle trofeeënkast van sportschool Ultimate Gym.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button