Sport

Medaille voor Master-zwemmer H2Oldambt

Winschoten – Van 23 – 26 januari 2020 vonden de Open Nederlandse Master Kampioenschappen te Rotterdam plaats. H2Oldambt werd deze keer vertegenwoordigd door 2 zwemmers: Rob Schulein en Jenny Westervaarder. Beide zwemmen regelmatig master wedstrijden, gewoon omdat ze het superleuk vinden. Daarnaast is het voor veel masters fijn om te trainen met een doel voor ogen: zo is er binnenkort weer de 1-uurs estafette (7 maart, Hoogezand) waar veel clubleden aan mee doen en het is bovendien zeer gezellig!

- advertentie - 

Jenny en Rob hadden deze keer dus de Nederlandse Kampioenschappen op het oog en met goed resultaat! Rob zwom 200 meter schoolslag en kreeg een bronzen medaille! De tweede plaats in de categorie 60+. Op andere afstanden haalde hij de 6e, 7e en 17e plaats. Jenny vertegenwoordigde de dames in de 55+ categorie: ze haalde de 5e, 7e en 9e plaats.

Mocht je kennis willen maken met de club: Je bent altijd welkom tijdens de training. Zie voor de trainingstijden www.h2oldambt.nl Op de homepage vind je meer wedstrijduitslagen.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button